Sdílejte chiptron.cz na sociálních sítích



RSS feeds

IoD-09… Internet of Displays pro každéhoTisk

Miniaturní, inteligentní 0,90“ RGB TFT displej s WiFi modulem k okamžitému použití – to je série IoD-09 od 4D Systems.



Uvažovali jste nad malým informačním displejem, schopným zobrazit různé údaje a grafiku, ideálně kdyby uměl být "online"? Pak je série IoD-09 možná tím pravým řešením i pro Vás.

Podobně jako všechny inteligentní displeje od 4D Systems i novinka IoD-09 nabízí výrazně zjednodušené programování pomocí prostředí Arduino IDE nebo Workshop4 IDE (freeware v základní verzi). Ve spojení s WiFi modulem založeném na čipu ESP8266 tak nabízí možnost vytvořit WiFi zobrazovací a řídící jednotku k Vašemu zařízení za skvělou cenu.

Velikost 0,9" a rozlišení 80x160px samozřejmě nejsou vůbec gigantické, ale i tak malý displej umí zobrazit množství informací. Díky zabudovanému slotu lze využívat microSD kartu pro ukládání dat a multimediálních souborů.



Knihovna 4D Systems GFX4dIoD09 umožňuje rychlý vývoj aplikací díky podpoře mnoha základních grafických funkcí a vylepšené grafice přes Workshop 4 IDE, přístupu k SD kartě a mnohým jiným, integrovaným do jedné knihovny.

Ve výsledku je tak IoD ideálním základem pro různé data loggery, kontroléry procesů apod.



IoD-09 je dostupný jako:

IoD-09TH – v THT verzi, dostupné přímo z našeho skladu
IoD-09SM – v SMD verzi (s prokovenými otvory, určenými k zapájení do základní desky), která bude dostupná v nejbližším období.

Programování modulu IoD je možné pomocí nového univerzálního programátoru 4D-UPA.

Pokud se zajímáte o jakýkoliv produkt značky 4D Systems anebo potřebujete další informace, rádi Vám poradíme na adrese info@soselectronic.cz

Vlastnosti:
- inteligentní TFT modul, založený na čipu Espressif ESP8266 SoC
- integrovaná WiFi včetně keramické antény
- vhodná pro množství IoT aplikací
- obsahuje slot pro microSD kartu

Upozornění

Administrátor těchto stránek ani autor článků neručí za správnost a funkčnost zde uvedených materiálů.
Administrátor těchto stránek se zříká jakékoli odpovědnosti za případné ublížení na zdraví či poškození nebo zničení majetku v důsledku elektrického proudu, chybnosti schémat nebo i teoretické výuky. Je zakázané používat zařízení, která jsou v rozporu s právními předpisy ČR či EU.
Předkládané informace a zapojení jsou zveřejněny bez ohledu na případné patenty třetích osob. Nároky na odškodnění na základě změn, chyb nebo vynechání jsou zásadně vyloučeny. Všechny registrované nebo jiné obchodní známky zde použité jsou majetkem jejich vlastníků. Uvedením nejsou zpochybněna z toho vyplývající vlastnická práva.
Nezodpovídáme za pravost předkládaných materiálů třetími osobami a jejich původ.
10,015,341 návštěv